Beklentisi Fiyatı Yükselten Ethereum Güncellemesinde Her Şey Hazır: Tarih Bekleniyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Vakfı, sıradaki en önemli yükseltme olan Dencun hakkında güncel açıklamalarda bulundu.

Merakla beklenen Dencun yükseltmesi hakkında Ethereum Vakfı’ndan açıklama geldi. Ekip yükseltmenin şimdiye kadar tüm test ağlarında başarıyla çalıştığını belirtirken ana ağa (mainnet) geçişin 13 Mart 2024 tarihinde “269568” numaralı blokta gerçekleşeceğini vurguladı:

ETHDenver başlangıcından iki yıl sonra, düzinelerce test çağrısı ve devnetin ardından, protodanksharding nihayet mainnet’te yayına giriyor! Dencun, 13 Mart 2024’te gerçekleşecek olan 269568 epoch’unda Ethereum ana ağında etkinleştirilecek. Node operatörleri ve stakerlar yazılımlarını bu duyuruda listelenen sürümlere yükseltmelidir.

Dencun yükseltmesi Arbitrum (ARB), Optimsim (OP), zkSync Era, Polygon (MATIC) gibi Ethereum katman-2 (L2) ağlarındaki işlem ücretini büyük ölçüde düşürecek ve ölçeklenebilirliği artıracak.

Buna ek olarak Dencun güncellemesi, Ethereum ağına EIP-4844 tasarısı kapsamında proto-danksharding özelliğini getirecek. Bu sayede Ethereum ağındaki blokların işlenme süresi değişmeden blokların veri kapasitesinin artırılmış olacak.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,3 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.333 dolardan işlem görüyor.

Beklentisi Fiyatı Yükselten Ethereum Güncellemesinde Her Şey Hazır: Tarih Bekleniyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beklentisi Fiyatı Yükselten Ethereum Güncellemesinde Her Şey Hazır: Tarih Bekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!