Bitcoin Tabanlı Altcoinler, BTC Fiyatı ile Birlikte Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının 2021’den sonra ilk kez 57 bin dolar sınırını aşması, Bitcoin ekosistemindeki kripto paraları da yukarı çekti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin ile bağlantılı bazı projeler, son 24 saat içerisinde %40’a varan oranlarda değer kazandı.

Stacks, günlük bazda %30’dan fazla değerlenerek 3,26 dolara yükseldi ve 2021’de kırdığı 3,39 dolarlık fiyat rekoruna yaklaştı. Stacks, Bitcoin ağında akıllı sözleşmelerin ve merkeziyetsiz uygulamaların kullanılmasını mümkün kılıyor.

Benzer şekilde RSK Infrastructure Framework (RIF) fiyatı da %16’dan fazla yükseldi ve 0,228 dolara çıktı. RIF, buna rağmen 2021’de kırdığı 0,45 dolarlık fiyat rekorundan yarı yarıya uzakta.

RIF, RSK platformunda oluşturulan merkeziyetsiz uygulamalarına altyapı hizmeti veren bir protokoldür. RSK ise Bitcoin tabanlı bir akıllı sözleşme platformudur.

BRC-20 standardıyla geliştirilen kripto paralar da günlük bazda çift haneli oranlarda değer kazandı. ORDI %10, SATS %11, MUBI ise %27 yükseliş gösterdi.

BRC-20 coinlerinin toplam piyasa değeri, 24 saatte %7 yükselerek 3 milyar doların üstüne çıktı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Tabanlı Altcoinler, BTC Fiyatı ile Birlikte Yükseldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!