Analist Bitcoin’de Yüzde 30’luk Düşüş Öngördü: Alım Seviyesi Buralar Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin (BTC) için olası tepe ve dip noktalara işaret etti.

Analist Michael van de Poppe, 25 Şubat tarihli Bitcoin (BTC) paylaşımıyla dikkat çekti. Paylaşımında Bitcoin için olası bir düzeltmenin sinyallerini veren Poppe, bu yükseliş sezonunun 54-58 bin dolar seviyeleriyle sınırlı kalabileceğini paylaştı.

Söz konusu potansiyel lokal tepenin ardından fiyatın düşüşe geçebileceğini söylerken Bitcoin yarılanmasının (halving) kritik bir dönüm noktası olacağını kaydetti. Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasının ardından düşüş yönlü rüzgarların hakimiyet kazanabileceğini ve fiyatın 40-42 bin dolar bandına kadar geri çekilebileceğini ve buranın alım için uygun seviyeler olabileceğini öngördü:

Kısa vadede Bitcoin’in bu düzeltmeyi yapıp yapmayacağını bilmiyorum. Fakat bu rallinin 54-58 bin dolar arasında zirveye ulaşacağını ve halving gerçekleştikten sonra 40-42 bin dolara önemli bir düzeltme yaşanacağını düşünüyorum.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 51.670 dolardan işlem görüyor.

Analist Bitcoin’de Yüzde 30’luk Düşüş Öngördü: Alım Seviyesi Buralar Olabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Yüzde 30’luk Düşüş Öngördü: Alım Seviyesi Buralar Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!