Bitcoin’de Bu Pozisyonlara Dikkat: Büyük Hareketlilik Gelebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki veriler, spekülatif amaçlarla yapılan işlemlerin çoğaldığını gösteriyor.

STS Digital verilerine göre bir aylık vadeli işlem sözleşmelerinin fiyatıyla spot piyasalardaki fiyatlar arasındaki yıllık makas ile opsiyon piyasalarındaki zımni oynaklık arasındaki oran, bu yılın başından beri iki kat yükseldi ve 0,34’e çıktı.

STS Digital’ın kıdemli yatırımcısı Jeff Anderson’a göre bu, piyasadaki kaldıraçlı pozisyonların arttığına işaret ediyor olabilir. Geçmişte buna benzer durumlar yaşandığında Bitcoin fiyatı, normalden daha fazla oynaklık göstermişti.

Anderson, piyasadaki yatırımcıların yukarı yönde bir hareket olacağı yönünde pozisyon aldığını düşünüyor.

Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz haftalarda spot ETF’lere giren paralar sayesinde %20’den fazla yükseldi. Ancak ETF’lere giren para miktarı, geçen hafta azalmaya başladı. Çarşamba günü ETF’lere net 500 BTC girmişti.

Bitcoin’de Bu Pozisyonlara Dikkat: Büyük Hareketlilik Gelebilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Bu Pozisyonlara Dikkat: Büyük Hareketlilik Gelebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!