Bitcoin Fiyatında 18 Milyar Dolarlık Satış Aşılırsa 57 Bin Dolar Kapıda!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada ali_charts olarak tanınan deneyimli kripto para analisti, Bitcoin (BTC) için edilmesi gereken seviyeleri açıkladı.

Kripto para analisti ali_charts, 25 Şubat tarihli Bitcoin paylaşımıyla dikkat çekti. Analist söz konusu paylaşımında, yatırımcıların kümelendiği likidite bölgelerini analiz ederek belli başlı fiyatların destek ve direnç olarak çalışabileceğini kaydetti.

On-chain verilerine dayanan bu analizde, 50 bin dolar ile 51.700 dolar aralığının büyük bir alım kümelenmesine ev sahipliği yaptığı belirtilirken ilk destek bölgesi olarak bu aralık gösterildi. Analist bu aralıktan 1,3 milyon adresin 670.220 BTC alımı yaptığını vurguladı.

Bununla birlikte direnç görevi üstlenebilecek bölge olarak 51.640 dolar ile 53.200 dolar aralığına işaret eden analist, bu bölgede toplamda 752.600 adresin 351.600 BTC aldığını söyledi.

Direncin kırılması halinde Bitcoin’in 57.130 dolara doğru bir yükseliş yaşayabileceğine işaret ederken desteğin kırılması senaryosunda ise 47.700 dolara doğru bir geri çekilme görülebileceğine vurgu yaptı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,7 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 51.263 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Fiyatında 18 Milyar Dolarlık Satış Aşılırsa 57 Bin Dolar Kapıda! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatında 18 Milyar Dolarlık Satış Aşılırsa 57 Bin Dolar Kapıda!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!