Bitcoin Destekçisi İsim Ethereum’a Fena Salladı: Shiba Inu’ya Benzemeye Başladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) destekçisi Fred Krueger, Ethereum (ETH) hakkında kritik bir uyarılarda bulundu.

Fred Krueger 21 Şubat günü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımıyla Ethereum’u adeta gömdü. Öncelikle Ethereum üzerindeki gerçek kullanıcı sayısının yıllar içerisinde giderek azaldığını belirten Krueger, bunu yüksek maliyetli işlemlere ve yavaş bir şekilde çalışan blokzinciri teknolojisine bağladı.

Sunduğu verilerde 2021’de Ethereum üzerinde günlük 120 bin aktif kullanıcı olduğunu fakat bunun 2023 yılında 66 bine düştüğünü öne çıkardı.

Ethereum’un Bitcoin gibi bir değer saklama aracı olmadığını ve Bitcoin’e karşı rekabet etme şansının sıfır olduğunu belirten isim Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) gibi projelerin bile daha çok şansının olduğunu belirtti. Ethereum’u açık bir şekilde Shiba Inu’ye (SHIB) benzeten Krueger, yatırımcılar tarafından projeyi itibarsızlaştırmakla suçlandı.

Bununla birlikte ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına onay vermeyeceğini düşündüğünü belirten isim, karamsar tavrını korudu:

Çok az sayıda gerçek kullanıcının olduğu ve bir değer deposu olarak Bitcoin ile gerçekten rekabet etme şansının sıfır olduğu, oldukça rekabetçi bir alandadır. Son olarak SEC Başkanı Gary Gensler’in ETH ETF’ye izin vereceğini düşünmüyorum. Diş Perisine inanıyorsanız iyi eğlenceler. Gary’nin ikinci ETF’sini devasa bir ön maden haline getirmek istediğini düşünmüyorum. Çok kötü bir emsal teşkil ediyor. Ne pahasına olursa olsun Ethereum’dan kaçının.

Bitcoin Destekçisi İsim Ethereum’a Fena Salladı: Shiba Inu’ya Benzemeye Başladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Destekçisi İsim Ethereum’a Fena Salladı: Shiba Inu’ya Benzemeye Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!