Analistler Ethereum’dan ATH Bekliyor: Gerçekleşirse Yüzde 80 Yükseliş Gelecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) özelindeki teknik gösterge, tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir yükselişe işaret ediyor.

Kripto para borsası Kraken’in OTC analistleri tarafından yapılan inceleme Ethereum yatırımcılarını sevindirdi. Sunulan analizde, Ethereum’un yükselen üçgen yapısına büründüğü belirtilirken fiyat hedefi olarak 5.200 dolar gösterildi.

Haftalık bazlı grafikte yapılan bu inceleme, Ethereum’un 2.140 dolardaki uzun süredir aşamadığı bir direnci güçlü şekilde kırdığını gözler önüne serdi. Ek olarak Ethereum, bu hafta başında 3.000 doları aşarak Ağustos 2022 ve Nisan 2023 zirvelerinden gelen yatay direnci aştı ve bu seviyeyi bir desteğe dönüştürdü.

Analistler 2.140 doların izlenmesi gereken kritik bir seviye olduğunu, bunun altında yapılacak kapanışların yükselen üçgen formasyonunu bozacağını hatırlattı.

Kraken OTC tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yönelik hedef şu ifadelerle aktarıldı:

ETH, haftalık grafikteki kilit pivot ve yükselen üçgen formasyonunun üst sınırı olan 2.141 doların altına inmedi. Bu formasyonun ima ettiği hedef yaklaşık 5.200 dolardır ve bu da ETH için tüm zamanların en yüksek seviyesi olacaktır. İzlenmesi gereken kritik seviye 2.141 dolar. Bunun altında bir kapanış yükselen üçgen modelini geçersiz kılacaktır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.005 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler Ethereum’dan ATH Bekliyor: Gerçekleşirse Yüzde 80 Yükseliş Gelecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!