Analist Ethereum’da Sıkıntı Yok Dedi: Panik Yapılması Gereken Seviyeyi Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki düşüşler ufak düzeltmeler olarak kalırken deneyimli analistten yüreklere su serpen açıklamalar geldi.

Bitcoin 20-21 Şubat tarihleri arasında %4 geri çekilme yaşamış ve beraberinde altcoinlerde %10’a varan düşüşler görülmüştü. Fakat bu kısa süreli düşüş sezonu 21 Şubat günü NVDIA’nın beklentilerin üzerinde kazanç raporu açıklamasıyla birlikte tersine döndü. Özellikle yapay zeka odaklı SingularityNet (AGIX), FetchAI (FET) ve  The Graph (GRT) gibi projelerde kısa sürede %44’e varan yükselişler yaşandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, yaşananları küçük çaptı bir düzeltme olarak nitelendirirken yatırımcılara “panik yok” çağrısında bulundu.

Ethereum’un 17 Şubat tarihinde 2.700 dolara kadar gerilemesini bu ayki yükseliş sürecinin bir düzeltmesi olarak nitelendiren Alex Kuptsikevich, bu seviyenin altına düşmediği sürece hem Ethereum hem de altcoin yatırımcılarının endişelenmemesi gerektiğini hatırlattı:

Bitcoin, son günlerde gözlemlenen yukarı yönlü ivmeyi tekrarlamadan bir satıştan kaçınmayı başardı,. Teknik olarak, Ethereum’un 2700 dolara gerilemesi bu ayki rallinin bir düzeltmesidir ve fazla paniğe neden olmamalıdır. Bu seviyelerin altına inilmesi bu varlıklar için endişe kaynağı olabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Ethereum’da Sıkıntı Yok Dedi: Panik Yapılması Gereken Seviyeyi Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!