Airdrop Beklenen Altcoin Projesi Mainnet Öncesi Evrildiği Sistemi Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fuel Labs, ana ağa geçişin 2024 yılında gerçekleşeceğini açıklarken gözler airdrop ihtimaline çevrildi.

Ethereum Rollup’ları için özel olarak tasarlanmış bir işletim sistemi olan Fuel’in ekibi Fuel Labs, ana ağa (mainnet) geçişin 2024 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Duyuruya ek olarak, blockchain gelişiminin geleceğini yeniden şekillendirme potansiyeli taşıyan rollup teknolojisine yönelik bir vizyon olan Rollup OS tanıtıldı. Açılımı Rollup Operating System (Rollup Operasyon Sistemi) olan bu teknolojinin, geliştiricilerin ölçeklenebilir merkeziyetsiz uygulamalar üretmesini ve farklı blokzincirleriyle etkileşim kurmasını kolaylaştıracağına yer verildi.

Ekip, daha fazla ayrıntının önümüzdeki haftalarda açıklanacağını vurguladı:

Fuel ekibi önümüzdeki haftalarda Fuel’in benzersiz mimarisi, ürün yol haritası ve lansman planları hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacaktır.

Ana ağa geçiş dönemleri, birçok proje için yerel token çıkarma ve bu token’ı erken dönem kullanıcılara airdrop yapma dönemi anlamına geliyor.

Henüz bir yerel token’ı bulunmayan Fuel’in de airdrop yapacağına yönelik beklentiler bu açıklamalarla birlikte artarken kullanıcılar airdrop hakkı kazanabilmek için şimdiden Fuel ekosistemiyle etkileşimlerini artırmaya başladı.

Fuel’in halihazırda ekosistemine dahil ettiği Aerv Finance ve Fluid Protocol gibi birçok merkeziyetsiz finansl (DeFi) protokolü bulunuyor. Ayrıca olası airdrop şartları dahilinde kullanılması gereken Fuel Wallet ve Fuel Native Bridge dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Airdrop Beklenen Altcoin Projesi Mainnet Öncesi Evrildiği Sistemi Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!