4,6 Milyar Dolarlık Şirkete Göre Bitcoin Fiyatı 3x Yapabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım firması Pantera Capital’ın analizine göre Bitcoin, bu piyasa döngüsünün sonunda günümüzdeki fiyata kıyasla yaklaşık 3 kat değer kazanmış olabilir.

Bitcoin fiyatı, spot ETF’lerin ve yaklaşmakta olan halving’in etkisiyle 52 bin dolar sınırını aştı. 20 Nisan 2024’te olması beklenen halving sonrasında madencileriln blok ödülü, 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşecek.

Pantera Capital analistleri, “Eğer yeni üretilen Bitcoinlere gösterilen talep sabit kalır ve yeni Bitcoinlerin arzı yarı yarıya düşerse bu, fiyatı yukarı çıkmaya zorlar.” dedi.

Pantera Capital, Kasım 2022’de paylaştığı bir analizde halvinglerin Bitcoin fiyatı üstündeki etkisini incelemiş ve Bitcoin fiyatının Nisan 2024’teki halving sırasında 35 bin doların biraz üstünde olacağını yazmıştı.

Bitcoin, yazım sırasında analistlerin 2022’deki tahmininden yaklaşık %45 daha değerli durumda.

Analistler, yine 2022’deki raporlarında, “Geçmişteki rallilerin ortalama uzunluğuna bakılacak olursa Ağustos 2025’e denk gelecek olan halving sonrası rallinin pik noktasında fiyat, 148 bin dolara çıkabilir.” yorumunu yapmıştı.

Pantera Capital’ın bu hafta yayımladığı raporda, “Önümüzdeki 18-24 ayın kriptolar için güçlü bir boğa piyasası olacağını düşünüyorum.” denildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
4,6 Milyar Dolarlık Şirkete Göre Bitcoin Fiyatı 3x Yapabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!