Kripto Para Portföyünü Çeşitlendirmek İçin Bu Şirket İdeal Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal hizmetler firması Canaccord Genuity, Galaxy Digital hisselerinin değer kazanacağını öngörüyor.

Canaccord Genuity analisti Joseph Vafi, “Galaxy, dijital varlıklarla işlem yapmanın en çeşitlendirilmiş hallerinden birini temsil ediyor.” yorumunu yaptı.

Galaxy’nin hisseleri günümüzde yaklaşık 13 Kanada doları değerindeyken analistler, bunun 17 Kanada dolarına yükselebileceğini tahmin ediyor.

Vafi’ye göre Galaxy’nin yakın zamanda kurmayı planladığı Galaxy One adlı kripto para broker platformu, kayda değer bir pazar payı elde edebilir. Vafi, spot ETF’lerinin ve yaklaşmakta olan Bitcoin halving’inin etkisiyle platformdaki işlem hacimlerinin iyi bir düzeyde seyretmesini bekliyor.

Invesco Galaxy Bitcoin ETF’si (BTCO), geçtiğimiz haftanın sonu itibarıyla toplamda 6 binden fazla Bitcoin topladı ve yönetimi altında 315 milyon dolardan fazla değerde varlık bulunduruyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Portföyünü Çeşitlendirmek İçin Bu Şirket İdeal Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!