Bitcoin’de Ralliye Rağmen Hala FOMO Yok: Sert Yükseliş Yakında Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatındaki artışa rağmen kalabalıklar henüz FOMO’ya kapılmış durumda değil.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından paylaşılan veriler, Bitcoin’deki yükselişin devam edebileceğine işaret etti. Bitcoin’in son 4 ayda %74 arttığına işaret eden analiz platformu, normalde bu gibi artışlarda görülen aşırı açgözlülüğün ve FOMO’nun oluşmadığını kaydetti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvuru onayından önceki ve sonraki haftalarda ilginin bariz şekilde arttığı vurgulanırken henüz aşırı ısınma konuma gelmediğimiz için daha büyük bir yükselişin kapıda olabileceği ifade edildi:

Bitcoin’in 4 aydaki %74’lük fiyat artışına rağmen, normalde bu tür bir yükselişle ilişkilendirilecek kalabalık FOMO mevcut değildi. SEC’nin 11 ETF’i onaylamasından hemen önceki ve sonraki haftalarda BTC’e kesinlikle bir ilgi vardı ancak aşırı bir bir açgözlülüğün olmaması aslında bu rallinin devam edebileceğine dair umut verici bir işaret olarak değerlendirilebilir. Bu durum, daha büyük bir yükselişin ön aşamalarında olduğumuzu gösteriyor olabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 51.223 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Ralliye Rağmen Hala FOMO Yok: Sert Yükseliş Yakında Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!