Coinbase’in Yeni Vadeli İşlemler Planı ile ABD’li Borsalar Arasındaki Rekabet Kızışıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Kanada’daki faaliyetlerini genişletme kararı aldı.

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Kanada’da şube açarak resmen faaliyet göstermeye başlan Coinbase, ülke kullanıcıları için yeni hizmet ve ürünlerini duyurdu.

Sunulan güncel bilgilerde, Coinbase’in Kanada özelinde vadeli işlemler ve diğer türev ürünlerini piyasaya sürmeyi planladığına yer verildi. Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) benimsemesini ABD’den önce sağlayan Kanada, yapıcı adımlarıyla borsaların dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Özellikle ABD’nin baskıcı tavrı, başta Coinbase dahil olmak üzere birçok kripto para borsasını Kanada’da yeni bir şube açmaya teşvik etmişti.

Coinbase’in Kanada’daki genişlemesi, kripto para borsalarının gelecekteki küresel stratejisi hakkında yeni bir adımın başlangıcı olarak yorumlanırken bu deneysel adımların ne yöne doğru şekilleneceği merak uyandırıyor.

ABD’li kripto para borsası yurtdışındaki varlığını artırma çalışmalarının bir parçası olarak geçtiğimiz yıl mart arında ABD dışındaki uygun yargı bölgelerinde bulunan kurumsal kullanıcıların vadeli işlem ticareti yapmasına olanak sağlayan Coinbase International Exchange‘i hayata geçirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’in Yeni Vadeli İşlemler Planı ile ABD’li Borsalar Arasındaki Rekabet Kızışıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!