Binance Destekli Altcoin’in 14 Milyon Dolar Toplaması ile Fiyatı Fırladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) rollup merkezli kripto para platformu AltLayer (ALT), başarıyla tamamlanan 14,4 milyon dolarlık bir finansman turunun detaylarını paylaştı.

AltLayer ekibi, Eylül 2023’te tamamlanan ve Polychain Capital ile Hack VC tarafından ortaklaşa yönetilen 14,4 milyon dolarlık finansman turuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rollup altyapısını genişletmek için hayata geçirilen stratejik finansman turuna OKX Ventures, HashKey Capital, Bankless Ventures, Primitive Ventures, SevenX, Mask Network, IOSG ve TRGC gibi piyasanın öncü isimlerinin katıldığına yer verildi.

Finansman turuna ilişkin AltLayer değerlemesi kamuya açık şekilde paylaşılmadı. AltLayer, yerel altcoin’ini geçtiğimiz ayın başlarında piyasa sürmüş ve 140 milyon dolarlık airdrop yapmıştı. AltLayer ayrıca Binance tarafından launchpool olarak sunulduğu için yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Haber akışının etkisiyle son 24 saat içerisinde %12 yükselen ALT, 0,425 dolar seviyesinden 0,476 dolara kadar tırmandı. ALT yazım esnasında 0,458 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Altcoin’in 14 Milyon Dolar Toplaması ile Fiyatı Fırladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!