Kripto Balinası, En Büyük İki Coin Sayesinde 13 Milyon Dolar Kazandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para balinası, piyasanın en büyük iki coin’ine yatırım yaparak milyonlarca dolar kazandı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan bilgilere göre akıllı bir balina, bu sabah birim başına 51 bin 797 dolardan 166 Wrapped Bitcoin (WBTC) satın almak için 8,58 milyon USDT harcadı.

Wrapped Bitcoin, Bitcoin’e 1:1 karşılık gelen ve BTC’nin Ethereum ekosisteminde de kullanılabilmesi için geliştirilmiş bir kripto paradır.

Kripto balinası, birim başına ortalama bin 262 dolardan 4 bin 913 Ethereum (ETH) satın almak için 13,7 milyon dolar harcadı. Balinanın 13-20 Aralık 2023 tarihleri arasında 186 Wrapped Bitcoin daha satın aldığı aktarıldı.

Lookonchain’in tahminlerine göre balina, piyasadaki fiyat değişimleri sayesinde şu anda yaklaşık 13,9 milyon dolar kazanç sağlamış durumda.

Kripto Balinası, En Büyük İki Coin Sayesinde 13 Milyon Dolar Kazandı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Balinası, En Büyük İki Coin Sayesinde 13 Milyon Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!