Bitcoin Balinaları 52.000 Dolara Rağmen Alıyor: 5 Milyar Dolar Harcandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin balinaları, fiyattaki yükselişin daha da süreceğine inanarak son 10 günde 5 milyar dolarlık BTC alımı yaptı.

On-chain analitik platformu Glassnode’dan alınan verilere göre Bitcoin balinaları fiyatta yaşanan sert yükselişlere rağmen alımlarını sürdürüyor.

Son 10 gün içerisinde 1.000 ila 5.000 Bitcoin’e sahip balinalar, 5 milyar dolar değerinde 100.000’den fazla BTC alımı gerçekleştirdi.

ABD’den gelen spot Bitcoin ETF onayının ardından Bitcoin’de 38.500 dolara kadar düşüş yaşanmıştı. Balinaların bu düşüşün nereye kadar süreceğini beklediği ve fiyatın tekrardan yükselişe geçtiğinde alım yaptığı öngörülüyor.

Bitcoin balinaların 100 bin BTC’yi almadan önce olduğu 42 bin dolar fiyattan 52.800 dolara kadar arttı. Bu durum da balinalardan gelen alımların da fiyatta etkisi olduğunu gösteriyor. Bitcoin, o günden bu yana yaklaşık %25 değer artışı gösterdi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin yazım esnasında 51.700 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Balinaları 52.000 Dolara Rağmen Alıyor: 5 Milyar Dolar Harcandı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Balinaları 52.000 Dolara Rağmen Alıyor: 5 Milyar Dolar Harcandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!