ABD’den Binance İçin Yeni Talep: Anlaşma Kabul Edilsin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li savcılar Binance’in 5 yıla kadar izlenmesini talep eden bir bildiri sundu.

ABD Adalet Bakanlığı, 20 Kasım tarihinde devam eden soruşturmaları sonuca bağlamak için Binance ile anlaşma yapmış ve 4 milyar dolardan fazla para talep etmişti. Daha sonra Binance kara para aklama ve yaptırım ihlallerinden suçlu bulunarak 4,3 milyar dolar cezayı kabul etmişti.

Bloomberg’in haberine göre ABD’li savcıları 16 Şubat günü Binance’in 5 yıla kadar takip edilmesini talep etti. Savcılar ayrıca Biance’in üst düzey yöneticiler tarafından yapılan kasıtlı suçların ABD’nin finansal sistemi için tehdit oluşturduğunu söyledi.

Savcılar bu düşünce ışığında yargıçtan Binance’in yapılan savunma anlaşmasını kabul etmesini istedi. Önerilen savunma anlaşmasındaki cezaların ise yasalara uygun olduğu belirtildi.

Mahkeme 12 Şubat’ta yayınladığı bir bildiride Binance kurucusu Changpeng Zhao’nun cezai kararını Nisan 2024’e ertelediğini açıklamıştı. CZ’nin cezasının ise 18 aydan daha fazla olmaması bekleniyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’den Binance İçin Yeni Talep: Anlaşma Kabul Edilsin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!