Ünlü Milyoner Bitcoin ile Birlikte Bir Yatırım Tavsiyesi Daha Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, altının düşüşe geçeceği ve Bitoin ile gümüşün yükselişe devam edeceği bir senaryo açıkladı.

Robert Kiyosaki 14 Şubat tarihinde yaptığı paylaşımda, yatırımcıların dikkatini çeken ifadelere yer verdi. ABD tahvillerine yönelik ilginin iyice azaldığını ve bankaların sadece altın gibi değerli varlıkların alımıyla ilgilendiğini belirten Kiyosaki, ABD için bir çöküş senaryosu öngördü.

Ne ABD’nin parasız yapabileceğini ne de dünyanın bu kağıt para sistemiyle sürdürülebilir bir şekilde devam edemeyeceğini savunan deneyimli isim, çareyi yine gümüş ve Bitcoin’de aradı.

Önümüzdeki süreçte altının 1.200 doların aşağısına düşeceğini belirtirken gümüşün de Bitcoin’i takip ederek önemli bir yükseliş trendine gireceğini kaydetti:

Andy Schectman çok önemli bir soru soruyor. “ABD tahvillerini kim satın alacak?” Bankalar ABD tahvili değil altın alıyor. ABD parasız nasıl idare edecek? Dünya parayla nasıl işleyecek? Para olmadan ne yapacaksın? Altın muhtemelen 1.200 doların altına düşecek. Gümüş de Bitcoin gibi yükselişe geçecek. Dikkatli olun.

Ünlü Milyoner Bitcoin ile Birlikte Bir Yatırım Tavsiyesi Daha Verdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyoner Bitcoin ile Birlikte Bir Yatırım Tavsiyesi Daha Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!