Kripto Para Şirketi CEO’suna Göre Bu Olursa Bitcoin 700 Bin Dolara Ulaşacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockstream CEO’su Adam Back, Bitcoin ve altın arasında yaptığı kıyaslamayla dikkatleri üzerine topladı.

Adam Back 14 Şubat tarihinde Dylan LeClair isimli kullanıcının “altın ETF’lerinde büyük değer kaybı” temalı gönderisine dikkat çeken bir yorum yaptı.

Söz konusu yorumda Bitcoin’in yavaş yavaş altının piyasa değerini kendisine çektiğini ima eden Adam Back, yatırımcıların ilgi odağının Bitcoin’e doğru kaydığını söyledi.

Bununla birlikte, Bitcoin’in 700 bin dolara ulaşması durumunda yaklaşık 13,5 trilyon dolar piyasa değerine ulaşacağını bunun da altın ile aynı seviyeye erişmesi anlamına geldiğini belirtti. Adam Back, altından yaşanan nakit çıkışının Bitcoin’e akmasını ve her iki yatırım aracının piyasa değeri bakımından eşitlenmesini olumlu bir durum olarak yorumladı.

Kendi beklentisinin şimdilik bu yönde olduğunu dile getiren deneyimli isim, altın ve Bitcoin arasındaki dengelenmenin tahmin edildiğinden hızlı gerçekleşebileceğini kaydetti:

Bitcoin’in 700 bin dolara ulaşması durumunda 13,5 trilyon dolar piyasa değeri olacak ve altını yakalacak. Bu düşünülenden daha hızlı olabilir. Eğer Bitcoin altının piyasa değerini kendine çekerse altının payı düşerken Bitcoin ki artacaktır. Bu bence makul bir senaryo olarak görülüyor.

Kripto Para Şirketi CEO’suna Göre Bu Olursa Bitcoin 700 Bin Dolara Ulaşacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Şirketi CEO’suna Göre Bu Olursa Bitcoin 700 Bin Dolara Ulaşacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!