Trader Bir Meme Coin’de Sadece 18 Saatte 770x Kazanç Sağladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcısı, yapay zeka şirketi OpenAI’ın yeni ürünüyle aynı ada sahip bir altcoin sayesinde kısa sürede parası 770 kat artırdı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para yatırımcısı OpenAI’ın yeni yapay zeka ürünü “Sora”nın piyasaya sürülmesini fırsat bilerek 18 saatte 770 kat kazanç saüladı.

Verilere göre bu yatırımcı, video temelli yapay zeka ürünü Sora’nın piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak yaratılan Ethereum (ETH) tabanlı ve SORA adında bir altcoin’e yatırım yapmak için hızla harekete geçti. Soranın piyasaya çıkmasıyla birlikte sadece 198 dolar değerinde 0,07 Ethereumluk alım yapan yatırımcı, 18 saat içerisinde 770x yaparak 152 bin dolar kar etti.

Yatırımcı 198 dolara yaklaşık 16 milyon SORA almıştı ve 12,3 milyon SORA’yı ilk yükselişlerin ardından satarak 110 bin dolarlık karını cebine koydu. Yatırımcının elinde halen daha 42 bin dolar değerinde 3,77 milyon SORA bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader Bir Meme Coin’de Sadece 18 Saatte 770x Kazanç Sağladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!