Microsoft’un Ortağı Altcoin 99 Dolarlık Ürün Duyurusu ile Birlikte Yükseliş Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aptos ekibi tarafından yapılan son duyuru, APT’nin yaklaşık 1 ay sonra 10 dolar bandını kırmasını sağladı.

Geçtiğimiz süreçte Microsoft ortaklığıyla öne çıkan Aptos, 15 Şubat günü yaptığı duyuruyla bir kez daha dikkatleri üzerine topladı. Ekip tarafından yapılan paylaşımda, özellikle gelişmekte olan ülke pazarlarına odaklanan Jumbo isimli bir WEB3 teknolojisi tanıtıldı.

Söz konusu teknolojinin merkezinde JamboPhone isimli bir akıllı telefonun yer aldığı belirtilirken halihazırda 40’dan fazla ülkeye bu ürünün servis edildiği belirtildi. JamboPhone için 99 dolarlık bir fiyat biçildi.

JamboPhone’un içerisinde sistem dosyalarının bir parçası olarak kripto para cüzdanı Petra ve JamboApp’in yer aldığını belirten ekip, dijital ekonomiyi Afrika, Güneydoğu Asya ve Latin Amerika gibi ülkelere açmayı hedeflediklerini vurguladı:

Bu iş birliğinin merkezinde, Afrika, Güneydoğu Asya ve Latin Amerika’daki kullanıcılar için dijital ekonominin kilidini açmak üzere tasarlanmış uygun fiyatlı bir akıllı telefon olan JamboPhone’un tanıtımı yer alıyor. Sadece 99 dolar fiyatıyla 40’tan fazla ülkede satışa sunulan JamboPhone, bir cihazdan çok daha fazlası; Aptos uyumlu lider cüzdan Petra ve Jambo App gibi önceden yüklenmiş uygulamalarla sorunsuz bir şekilde entegre olan Aptos ekosistemine bir köprü olacak.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %15 yükseliş gösteren APT, 9,4 dolar seviyesinden 10,7 dolara kadar tırmandı. APT yazım esnasında 10,2 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Microsoft’un Ortağı Altcoin 99 Dolarlık Ürün Duyurusu ile Birlikte Yükseliş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!