Bitcoin Yatırımcıları, Fiyat Rekoru Kırılmasına Bu Kadar İhtimal Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı 52 bin doları geçmişken yatırımcılar, fiyatın daha da yukarı çıkacağı iddiasında bulunuyor.

Blockchain tabanlı tahmin sitelerinden Polymarket’teki bir paylaşıma göre Bitcoin’in 55 bin dolar barajını geçmesine %64 ihtimal veriliyor. Bitcoin’in bunun için bulunduğu konumdan %5 daha yukarı çıkması gerekiyor.

Türev piyasalarındaki yatırımcıların ise bundan bile daha iyimser olduğu söylenebilir. Deribit verilerine göre yatırımcılar, fiyatın 1 Mart’a kadar 60 bin ile 62 bin dolar aralığına çıkacağı yönünde pozisyon almaya başladı.

Benzer şekilde, genelde kurumsal yatırımcılar tarafından kullanılan CME’de de 59 bin dolar seviyesi, en popüler pozisyonlardan biri oldu.

Bir diğer tahmin platformu Manifold’daki yatırımcılar, Bitcoin’in Kasım 2021’deki 69 bin dolarlık fiyat rekorunu kırma ihtimalinin %57 olduğunu düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımcıları, Fiyat Rekoru Kırılmasına Bu Kadar İhtimal Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!