Bitcoin Fiyatı İçin 2 Senaryo Var Ancak İkisi de 150 Bin Dolara Çıkıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant analisti, Bitcoin’in (BTC) önünde iki senaryo olduğunu ve her ikisinin de 150 bin dolara çıktığını belirtti.

“Onchain Edge” isimli CryptoQuant analisti, 15 Şubat tarihli paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı. Analist, uzun araştırmaları sonucunda Bitcoin için iki farklı senaryo çizerken sonucun kaçınılmaz olarak 150 bin dolara ulaştığını kaydetti.

Bitcoin için ilk senaryosunda öncelikle bir düşüş yaşanması gerektiğini belirten analist, 2019 yılındaki benzerliğe dikkat çekti. 2019’da piyasadaki tüm Bitcoinlerin %84’ü kara geçince lokal bir tepe noktası gelmiş ve fiyat düşüşe geçmişti. Güncel verilere göre Bitcoin yatırımcılarının karlılık oranı %91’e ulaştı.

Fakat 2019 yılında karlılık oranı dolaşımdaki arza kıyasla 0,54’e ulaşıldıktan sonra düşüş yaşanmıştı ve geçen zaman diliminde artan dolaşımdaki arz sebebiyle bu oran günümüzde 0,49 seviyesinde konumlanıyor. Analist ilk senaryoda Bitcoin sahiplerinin tavan yapmasıyla birlikte yaşanacak düşüşün fiyatı 23 bin dolara kadar düşürebileceğini vurgularken ardından gelecek devasa yükselişin fiyatı 150 bin dolara taşıyacağını söyledi.

Öte yandan OI olarak belirtilen ve piyasaya giren parayı temsil eden verilerin 2021 yılına göre oldukça sakin ilerlediğini ve Bitcoin’in henüz bir patlama yaşamadığına işaret ettiğini dile getirdi. Bu veriler doğrultusunda Bitcoin’in herhangi bir ciddi düzeltme yapmadan 150 bin dolara ulaşacağını ve kardaki yatırımcı sayısının %94’e kadar ulaşabileceğini vurguladı.

Bitcoin Fiyatı İçin 2 Senaryo Var Ancak İkisi de 150 Bin Dolara Çıkıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatı İçin 2 Senaryo Var Ancak İkisi de 150 Bin Dolara Çıkıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!