Balina Bitcoin’e Karşı Ethereum Diyor: Devasa Long Pozisyonu Açtı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un Bitcoin karşısında değer kazanacağına canı gönülden inanan bir balina, pozisyonunu güçlendirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Ethereum’un (ETH) önümüzdeki süreçte Bitcoin’e (BTC) karşı daha iyi performans sergileyeceğine inanan kripto para balinası, pozisyonuna milyonlarca dolarlık ekleme yaptı.

Verilere göre son olarak 15 Şubat Perşembe günü harekete geçen balina, merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Aave’den 14,6 milyon dolar değerinde 280 Bitcoin borç aldı ve bu varlıkları 5.150 Ethereum’a dönüştürdü. Söz konusu hamlesiyle birlikte Ethereum pozisyonuna ciddi bir ekleme yapmış olan balina, tarafını açıkça belli etmiş oldu.

Geçtiğimiz yıl ve bu yılın başlarında Bitcoin’e karşı beklenen performansı sergileyemeyen Ethereum yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Buna paralel olarak ETH/BTC son 2 yılın en düşüğü olan 0,0479 seviyesine kadar gerilemişti.

Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını onaylayabileceğine yönelik beklenti son zamanlarda yatırımcıların tekrardan Ethereum odaklı düşünmesine yol açtı.

TradingView verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,76 yükseliş sergileyen ETH/BTC paritesi, yazım esnasında 0,0545 seviyesinden işlem görüyor.

Balina Bitcoin’e Karşı Ethereum Diyor: Devasa Long Pozisyonu Açtı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Bitcoin’e Karşı Ethereum Diyor: Devasa Long Pozisyonu Açtı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!