15 Milyon Dolarlık Bu Proje Radara Alınmalı: Airdrop Düzenleyebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modüler blockchainler için altyapı geliştiren Lava Network, ana ağını piyasaya sürmeden önce 15 milyon dolar yatırım aldı.

Projeye tohum yatırımı yapan isimler arasında Jump Capital, Hashkey Capital, Tribe Capital, North Island Ventures, Dispersion Capital, Alliance DAO, Node Capital, Finality Capital Partners yer aldı. Ayrıca Celestia, Cosmos, StarkWare ve Filecoin projelerinden bazı yöneticilerin de yatırım yaptığı belirtildi.

Lava’nın CEO’su Yair Cleper, “Geliştiriciler, Lava’yı blockchain verisi göndermek ve almak için kullanıyor. Yeni blockchainler ve API’lar Lava’ya izinsiz şekilde eklenebiliyor ve bu da ağın Web3’ün tamamına dinamik ve hızlı bir şekilde destek sağlayabildiği anlamına geliyor.” dedi.

Şu anda test ağında olan Lava’daki düğüm operatörleri, ağa remote procedure call (RPC) sağladıkları için ödül kazanıyorlar. Ödüller, sunulan hizmetin kalitesine ve hacmine bağlı olacak şekilde veriliyor.

Bazı blockchain projeleri, piyasaya kendi kripto paralarını sunmadan önce kullanıcılara ödül dağıtıp, airdrop sırasında yatırımcılara bu ödül miktarına göre coin dağıtabiliyor. Ancak bu, ödül programı olan her projenin airdrop yapacağı anlamına gelmiyor.

Cleper tarafından yapılan açıklamaya göre Lava’nın Magma adlı ödül programı kapsamında RPC bağlantılarını Lava’ya geçiren kişilere Magma puanı veriliyor. Cleper, Magma puanlarının gelecekte Lava’nın kripto parası için kullanılıp kullanılamayacağı konusunda bir yorum yapmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
15 Milyon Dolarlık Bu Proje Radara Alınmalı: Airdrop Düzenleyebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!