Milyarlık Şirket Yüzde 400 Yükselen Kripto Para Hisselerini Çoktan Satmış!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım firması Tiger Global Management, milyonlarca dolar değerinde Coinbase (COIN) hissesi sattığını duyurdu.

Global çaplı yönetimi altında 58 milyar dolar bulunduran Tiger Global, 14 Şubat günü ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı 13F başvurusu sırasında geçen yılın son çeyreğinde tüm Coinbase hisselerini sattığını raporladı.

Rapora göre şirket 2023 yılı 4. çeyrekte o zamanki değeri 2,9 milyon dolar olan 38.850 COIN satışı gerçekleştirdi. Tiger Global, neden satış yaptığına dair resmi bir açıklamada bulunmadı.

Tiger Global, Coinbase’in halka arzından önce önemli bir erken dönem yatırımcı olarak dikkat çekiyordu. Şirket, Coinbase’in Ekim 2018’deki 300 milyon dolarlık E serisi finansman turuna liderlik etmişti.

Coinbase hisseleri 2023 yılında önemli bir yükseliş dalgasına ev sahipliği yapmıştı. Özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) ihraççılarının büyük kısmının Bitcoinlerini saklamak için Coinbase’i tercih etmesi, bu yükselişin lokomotifi olarak işlev görmüştü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarlık Şirket Yüzde 400 Yükselen Kripto Para Hisselerini Çoktan Satmış!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!