İspanyol Telekom Devi Bir Altcoin ile Web3 İçin Ortaklık Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev telekomünikasyon şirketi Telefonica, işlemlerde güvenliği artırmak için Chainlink (LINK) ile ortaklık kurdu.

Telefonica ve Chainlink arasında dikkat çeken bir ortaklık kuruldu. Telefonica tarafından 15 Şubat Perşembe günü yapılan resmi açıklamada, gerçek dünyadaki telekomünikasyon işlemlerinin daha güvenli hale getirilebilmesi için blokzinciri üzerinde entegrasyonlar gerçekleştirileceğine yer verildi.

Bu doğrultuda yapılacak ilk hamle, bir mobil ağ olan “Global System for Mobile Communications Association Open Gateway” tarafından tanıtılan SIM SWAP API’sini içerecek. SIM SWAP API entegrasyonu sayesinde kullanıcıların, bireysel ve bankacılık işlemlerinde “sim dolandırıcılığı” hırsızlığına karşı korunması amaçlanacak.

Chainlink Labs’ın Baş İşletme Sorumlusu Johann Eid konuyla ilgili açıklamasında, atılan bu adımın kullanıcı güvenliği açısından kritik olduğuna yer verdi:

Telefonica’nın OpenGateway API’lerini Chainlink Functions ile zincir üzerine getirmek, sektörümüz için kullanıcıları ve varlıklarını daha iyi koruyan yeni kullanım durumlarının ve daha fazla güvenliğin kilidini açıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İspanyol Telekom Devi Bir Altcoin ile Web3 İçin Ortaklık Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!