Bankacılık Devi, Solana Tabanlı Meme Coin’i Listeleyecek ve 1,2 Milyon Dolar Dağıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’da hizmet veren finansal teknoloji şirketi Revolut, Solana ekosistemindeki en büyük meme coin olan Bonk’u (BONK) listeleyecek.

İddialara göre Revolut, Bonk’u listelemenin ötesinde kullanıcılara özel bir kampanya düzenleyerek 1,2 milyon dolar değerinde BONK dağıtmayı planlıyor.

Kullanıcılara BONK’u “öğretmek” için düzenlenecek kampanyanın öncelikle BONK’un yönetim konseyi tarafından onaylanması gerekiyor. Konseydeki 12 üyeden 6 tanesi bu teklifi onaylarken henüz reddeden bir üye olmadı.

BONK, 855 milyon dolarlık piyasa değeriyle Solana ekosistemindeki en büyük meme coin olarak konumlanıyor.

2023’ün büyük kısmını yatay bir grafikle geçiren BONK, Kasım 2023’ten itibaren Binance ve Coinbase gibi kripto para borsalarından gelen listeleme haberi sonrasında yükselişe geçti ve yüzde 2 bin 600’den fazla değer kazandı.

Revolut’un 1,2 milyon dolarlık toplamda 93 milyar BONK dağıtmasının BONK’un kullanıcı kitlesini 500 bin artırabileceği belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bankacılık Devi, Solana Tabanlı Meme Coin’i Listeleyecek ve 1,2 Milyon Dolar Dağıtacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!