Bitcoin Fiyatı 2,5 Yılın Ardından 51 Bin Doları, Değeri ise 1 Milyar Doları Aştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) fiyatı geçtiğimiz dakikalarda yaşadığı yükselişle son zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken piyasa değeri 1 milyarı aştı.

Bitcoin fiyatı ralliyi aralıksız sürdürerek 2021 yılının aralık ayından bu yana ilk kez 51 bin doların üzerine çıktı. CoinGecko verilerine göre son yükseliş ile Bitcoin’in piyasa değeri de yine aralık 2021’den beri ilk defa 1 milyar doların üzerine tırmandı.

Bitcoin’de yaşanan fiyat artışı ile tüm kripto para piyasası yeşillenirken Ethereum ise 2 yılın ardından 2.700 dolar barajının üzerine attı. Günün en çok yükselen altcoin’i ise NFT alım-satım platformu Blur’un yerel kripto parası BLUR oldu.

Birçok yatırımcı Bitcoin’in şubat ayı içerisinde tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasını bekliyor. Deribit verilerine göre yatırımcılar 60 bin dolar, 65 bin dolar ve 75 bin dolar fiyata göre alım opisyonları satın alıyor.

Bitcoin yazım esnasında 51.265 dolardan, Ethereum ise 2.735 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatı 2,5 Yılın Ardından 51 Bin Doları, Değeri ise 1 Milyar Doları Aştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!