Ethereum’da İlkler Bitmiyor: Bu Gelişme Yeni Coin Fırsatları Doğurabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir grup Ethereum geliştiricisi, halihazırda deneysel bir token standardı olan ERC-404’e alternatif bir standart geliştirdi.

Ethereum geliştiricileri tarafından 12 Şubat’ta tanıtılan DN-404 (Divisible NFT-404) adlı standart, işlem ücreti bakımından ERC-404 standardına kıyasla %20 daha fazla verimlilik sağlayabilir.

Bu ayın başında Pandora ekibi tarafından tanıtılan ERC-404, ERC-20 tokenları ile NFT’lerin özelliklerini bir araya getiriyor. ERC-404 tokenları kısa süre içerisinde popülerlik kazansa da henüz optimize edilmemiş bu standart, işlem ücretlerinin artmasına yol açtı.

DN-404 standardının geliştiricilerinden biri, “ERC-404’ün ana konsepti, hem NFT hem de sıradan bir token olarak faaliyet gösterebilecek tek bir sözleşme yaratmaktı. Ancak bu, suistimal olmadan ve standartlar ihlal edilmeden yapılamaz. Bizim yaklaşımımızda biri ‘temel’ ERC-20, diğeri ‘ayna’ ER-C721 olmak üzere iki sözleşme kullanılıyor.” dedi.

Tekli sözleşme yerine çift sözleşme yolunda ilerlemenin daha az soruna yol açacağı düşünülüyor. Geliştiricilere göre bu yöntem, “her şeyi olması gerektiği hale” döndürüyor.

DN-404 standardının geliştiricileri, bunun hala deneysel bir proje olduğunu ve risklere karşı dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Ethereum’da İlkler Bitmiyor: Bu Gelişme Yeni Coin Fırsatları Doğurabilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da İlkler Bitmiyor: Bu Gelişme Yeni Coin Fırsatları Doğurabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!