Balinalar Ethereum’un İlki Olan Altcoin’de 2 Gündür Devasa Alımlar Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinaları geçtiğimiz süreçte 100 kat civarında yükselen ERC404 tabanlı altcoin’den milyonlarca dolarlık alım yapmaya devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre yaşanan tüm yükselişlere rağmen balinaların Pandora (PANDORA) özelindeki ilgisi bitmedi.

“0xcdba” cüzdanlı bir balina son 2 gün içerisinde 22.707 dolar maliyetle 3,09 milyon dolar değerinde 136,08 PANDORA satın alarak projenin en büyük ikinci yatırımcısı konumuna geldi.

Bir diğer cüzdan “0x6fCa” ise 17.087 dolar maliyetle 1,87 milyon dolarlık 109,5 PANDORA satın aldı. Bu balinada yaptığı alım sayesinde en büyük dördüncü PANDORA yatırımcısı oldu.

Şubat ayının başında piyasaya sürülen ve Ethereum tabanlı ERC404 furyasının ilk örneği olan PANDORA 200 dolar seviyesinden 22 bin dolara kadar yükselerek büyük ilgi toplamıştı.

ERC404, Ethereum blokzincirinde “kayıp tokenler” için kullanılan bir standarttır. Bu standart, yanlışlıkla veya kasıtlı olarak bir akıllı sözleşmeye gönderilen ve artık erişilemeyen tokenlerı kurtarmak için tasarlanmıştır.

Bu alanda dönen yüksek hacme karşı tepkisiz kalamayan kripto para borsası Binance, WEB3 cüzdanı aracılığıyla ERC404 tokenlarını destekleyeceğini duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Ethereum’un İlki Olan Altcoin’de 2 Gündür Devasa Alımlar Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!