Asyalı Şirket, Bu Hafta Yükselen Coin Sayesinde 15 Milyon Dolar Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asya kökenli blockchain yatırım şirketi Kenetic Capital, bu hafta boyunca değerlenen Render (RNDR) sayesinde milyonlarca dolar kazandı.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan bilgilere göre Kenetic Capital, gece saatlerinde Binance borsasına 4,1 milyon RNDR yatırdı.

Şirket, 24 Aralık 2023’ten bu yana merkezi kripto para borsalarına toplamda 6,6 milyon RNDR gönderdi. Kenetic Capital, bu işlemleri yapmadan önce en büyük RNDR sahibi pozisyonundaydı.

Kenetic, bu ayın başında diğer bir grup yatırımcıyla birlikte Kodiak’a 2 milyon dolar tohum yatırımı yaptı.

GPU ile merkeziyetsiz bir şekilde görüntü almayı sağlayan Render’in token’ı RNDR, TradingView verilerine göre hafta boyunca %15’ten fazla değer kazandı.

Kenetic Capital’in şimdiye dek borsalara gönderdiği tokenlar sayesinde toplamda yaklaşık 15,95 milyon dolar kazanç sağladığı tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asyalı Şirket, Bu Hafta Yükselen Coin Sayesinde 15 Milyon Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!