Lebron James’in Kıyafeti Solana Tabanlı Meme Coin’e Ralli Yaptırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü basketbol oyuncusu LeBron James’in taktığı şapka, Solana tabanlı meme coin’de %40 yükseliş getirdi.

Solana tabanlı meme coin dogwifhat (WIF), yaşanan Bitcoin yükselişi ve LeBron James etkisiyle %40 değer kazandı. Popüler oyuncu LeBron James, kısa süre önce  bir röportajında WIF’in maskot köpeği ile çok benzeyen örme pembe bir şapka takarak dikkat çekti.

Bu durumu fırsat bilerek spekülasyon yaratan meme coin topluluğu, sanki LeBron James WIF’i destekliyormuş gibi bir algı yaratarak fiyatın hızla yükselmesine yol açtı. İşin özünde bu sadece bir tesadüftü ve bilindiği kadarıyla James’in WIF ile alakalı bir mesajı yoktu. LeBron James’den konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

CoinGecko verilerine göre yaşananların etkisiyle %40 yükselen WIF, 0,287 dolar seviyesinden 0,403 dolara ulaştı. WIF yazım esnasında 0,392 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lebron James’in Kıyafeti Solana Tabanlı Meme Coin’e Ralli Yaptırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!