Bitcoin Fiyatındaki Artış Bu Altcoin Grubunu Uçuşa Geçirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinGecko verilerine göre Bitcoin (BTC), günlük bazda %4 değer kazandı ve yazım sırasında 50 bin doların üstünden el değiştiriyor.

Bitcoin fiyatı, spot borsa yatırım fonlarına (ETF) gösterilen talep sayesinde 2021’den sonra lik kez 50 bin dolar barajını geçti.

CoinShares Araştırma Müdürü James Butterfill, “Bitcoin ETF’lerinin açılışı hayal kırıklığı olsa da artık yeni kurulan fonlara para akmaya devam ettiğini görüyoruz ve bence bunun sonucunda Bitcoin’e de çok daha organik bir talep olduğunu görüyoruz.” dedi.

CoinShares verilerine göre yeni kurulmuş fonlar, Grayscale Bitcoin Trust’tan çıkan 6 milyar dolardan fazla paraya rağmen kendi aralarında net 3 milyar dolar para aldı.

Bitcoin fiyatındaki artış, Bitcoin ile bağlantılı kripto para projelerine olumlu yansıdı. CoinGecko verilerine göre BRC-20 coinlerinin toplam piyasa değeri, 24 saat içerisinde %12 büyüyerek 2,88 milyar dolara çıktı.

Son yedi gün içerisinde ORDI %29, SATS %13,8, TRAC %8 değer kazanırken, Bitcoin için tasarlanmış bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) %35’ten fazla yükseliş gösterdi.

BRC-20 kategorisnde olan Multibit (MUBI), Ordiswap (ORDS), Comsats (CSAS) ve INSC gibi bazı projeler, günlük bazda en az %16 oranında değer kazandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatındaki Artış Bu Altcoin Grubunu Uçuşa Geçirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!