12 Milyar Dolarlık Şirket, Yeniden Bitcoin ve Ethereum Alıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder yatırımcı Peter Thiel tarafından kurulan Founders Fund, yeniden Bitcoin ve Ethereum almaya başladı.

Reuters tarafından aktarılanlara göre Founders Fund, geçtiğimiz yaz aylarının sonunda henüz boğa koşusu başlamamışken Bitcoin ve Ethereum’a yatırım yaptı. Şirket, yarısı Bitcoin yarısı Ethereum olmak üzere 200 milyon dolarlık coin aldı.

Kripto para piyasasına giren ilk kurumsal yatırımcılardan olan Founders Fund, 2014’te Bitcoin almaya başladı ve piyasa 2022’de çöküşe geçmeden önce satış yaparak yaklaşık 1,8 milyon dolar gelir elde etti.

Founders Fund, geçtiğimiz yaz Bitcoin fiyatı henüz 30 bin doların altındayken alım yapmaya başladı ve ilerleyen aylarda da bunu sürdürdü.

SpaceX ve Meta gibi şirketlere yaptığı erken yatırımlarla tanınan Founders Fund, toplamda 12 milyar dolardan fazla varlığı yönetiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
12 Milyar Dolarlık Şirket, Yeniden Bitcoin ve Ethereum Alıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!