Kripto Yatırım Ürünlerine Milyar Dolarlık Giriş

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupalı varlık yöneticisi CoinShares’in raporuna göre, son bir haftada kripto yatırım ürünlerine 1,1 milyar dolarlık bir giriş yapıldı.

Bu yıl başından itibaren kripto ürünlerine yapılan yatırımlar 2,7 milyar doları aşarken, uzmanlar yönetim altındaki varlıkların Bitcoin ve altcoin fiyatlarındaki yükselişle birlikte 59 milyar dolara ulaşarak 2022’nin başından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye çıkacağını tahmin ediyor.

CoinShares’in kripto para bazlı tablosuna göre, Bitcoin (BTC) bir kez daha açık ara farkla bir numara oldu. Bitcoin yatırım ürünlerine bir haftada 1 milyar 89 milyon dolarlık bir akış gerçekleşti. BTC, toplam girişlerin %98’ini oluşturdu.

Rakibi Ethereum (ETH) ise sadece 16 milyon dolarlık bir giriş elde edebildi ve oldukça geride kaldı. Cardano (ADA) ise 6 milyon dolarlık bir giriş gerçekleştirerek hareket eden diğer tokenlere kıyasla sınırlı bir hareket gösterdi.

CoinShares’in raporuna göre, kripto para bazında Bitcoin liderliğini sürdürürken, ülke bazında ise ABD öne çıktı. Amerika’dan kripto sektörüne 1 milyar 100 milyon dolarlık bir akış gerçekleşirken, Kanada, Almanya ve İsveç gibi diğer ülkelerde ise küçük çıkışlar görüldü. Uzmanlar, ABD’de spot Bitcoin ETF’lerinin listelenmesinin büyük bir etki yarattığına dikkat çekti.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Yatırım Ürünlerine Milyar Dolarlık Giriş
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!