Bitcoin’de 26 Ay Sonra En Yüksek Haftalık Kapanış Geldi, Gözler Yeni Zirveye Döndü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 26 ay aradan sonra en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana ciddi yükselişlere ev sahipliği yaparken özellikle Bitcoin sergilediği başarılı performansla bir kez daha kendini kanıtladı.

Geçtiğimiz son 5 günde yaşanan yükselişler Bitcoin fiyatını tekrardan 48 bin doların üstüne taşırken uzun süredir gerçekleşmemiş bir durum kayıtlara geçti. Geçtiğimiz pazar günü haftalık kapanışını 48.300 ile gerçekleştiren Bitcoin, 28 Mart 2022’den bu yana en yüksek haftalık kapanışına imza atmış oldu.

Son olarak 28 Martta 48 bin doların üzerinde kapanış yapan ve ardından gelen süreçte kripto para piyasasındaki ciddi sorunlarla birlikte düşüşe geçen Bitcoin, gözünü 50 bin doların üzerine dikmiş görünüyor.

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayına yönelik ivmeyle güzel aylar geçiren Bitcoin’i nisan ayında da yarılanma bekliyor. Birçok deneyimli isim Bitcoin’in bu yıl içerisinde 100 bin doların üzerine çıkabileceğini öngörüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 48.260 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de 26 Ay Sonra En Yüksek Haftalık Kapanış Geldi, Gözler Yeni Zirveye Döndü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!