ABD Başkanı Joe Biden Bitcoin Yatırımcılarını Heyecanlandırdı: Lazer Göz Paylaşımı Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Joe Biden, Bitcoin yatırımcıları arasında popüler olan lazer göz paylaşımı ile heyecanlandırdı.

Joe Biden, ABD’de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League’in şampiyonluk maçı olan Super Bowl sonrası Twitter’dan bir paylaşım ile Bitcoin (BTC) yatırımcılarının dikkatini çekti.

Biden, 12 Şubat tarihinde paylaştığı gönderide Bitcoin ve kripto para yatırımcılarının yakından tanıdığı “lazer göz” paylaşımı yaptı.

Ancak paylaşımın Bitcoin veya kripto paralar ile ilgisi olmadığı ve Kansas City Chiefs’in San Francisco 49ers’ı yendiği maça ithafen yapıldığı belirtildi.

Diğer başkan adaylarının aksine Joe Biden, kripto paralar ile ilgili herhangi bir politika izlemiyor. Bu nedenle paylaşımın Bitcoin ile olmadığına kesin gözüyle bakılıyor. Paylaşımın ayrıca Biden’ın Cumhuriyetçiler ile dalga geçtiği yönünde yorumlandı.

Biden’ın paylaşımının SuperBowl taraftarlarının sürekli olarak paylaştığı Dark Brandon meme’i ile ilgisi olduğu söyleniyor. Yorumlara göre Biden aslında ABD’li ünlü şarkıcı Taylor Swift’in kardeşinin oynadığı Kansas City’nin kazanmasına atıfta bulunarak Cumhuriyetçilere gönderme yaptı.

Bitcoin boğasına işaret eden lazer göz furyası, Elon Musk, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, NFL yıldızı Tom Brady ve Paris Hilton gibi ünlü isimlerde vardı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Başkanı Joe Biden Bitcoin Yatırımcılarını Heyecanlandırdı: Lazer Göz Paylaşımı Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!