Türk Kripto Para Borsasından TRON ile Önemli İş Birliği: 6 Yeni Listeleme Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, dijital varlık arzını geliştirmek için TRON DAO ile iş birliği yapacak.

Kripto para borsası Bitci, TRON DAO ile TRON ekosisteminin Türkiye pazarında erişilebilirliğini artıracak stratejik iş birliğini duyurdu. Söz konusu iş birliği sayesinde halihazırda Bitci’nin hizmet yelpazesinde yer alan alan Tron (TRX) ve Bitci TRON ekosistemi tekliflerine APENFT, BTT, JUST, SUN, USDD ve WIN gibi ek tokenlar eklenecek.

Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, atılan bu adımın daha geniş bir yelpazede hizmet ve dijital varlık sunma misyonunun bir parçası olduğunu belirtti:

TRON ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, kullanıcılarımıza daha geniş bir yelpazede hizmet ve dijital varlık sunma misyonumuzda önemli bir adım oldu. Bu ortaklık, TRON’un güçlü teknolojik altyapısıyla birleşerek kullanıcılarımızın daha hızlı ve güvenli işlem yapmasını sağlayacak. TRON’un geniş topluluğu sayesinde dijital varlıklarımızın daha fazla kullanıcıya erişmesi ve benimsenmesi de mümkün hâle gelecek. TRON’un gelişmiş teknolojisi ve geniş topluluğunun kullanıcılarımızın dijital varlıklarını daha etkili bir biçimde kullanmaları için yeni fırsatlar sunacağına inanıyoruz. Bu iş birliği, güvenilir ve yenilikçi dijital varlık hizmetleri sunma vizyonumuzu daha da ileriye taşımamıza olanak tanıyarak Bitci’yi Türk blockchain sektöründe öncü bir güç hâline getiriyor.

TRON DAO Ekosistem Lideri David Uhryniak, Bitci ile TRON ekosistemi arasındaki bu iş birliğinin ekosistem için büyük fırsatlar yarattığını vurguladı:

Bitci ile olan bu stratejik iş birliğinden heyecan duyuyoruz. Kendilerinin Türkiye’deki lider borsa konumları, TRON ekosistemi için büyük fırsatlar yaratırken, TRON’un küresel erişilebilirliğini artırıyor. Bölgede blockchain teknolojisinin daha geniş çapta benimsenmesini destekliyoruz

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türk Kripto Para Borsasından TRON ile Önemli İş Birliği: 6 Yeni Listeleme Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!