JPMorgan: BlackRock ve Fidelity, Bitcoin Konusunda Şimdiden Rakibini Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JPMorgan analistlerine göre BlackRock ile Fidelity’nin spot Bitcoin ETF’leri, Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) şimdiden iki alanda geride bıraktı.

JPMorgan tarafından yapılan araştırmaya göre BlackRock ve Fidelity ETF’leri, Hui-Heubel orantısına göre GBTC’den daha büyük bir piyasa genişliğine sahip.

Analistlerin üstünde durduğu bir diğer gösterge ise ETF’lerin kapanış fiyatının fonların net varlık değerinden ortalama ne kadar saptığı oldu.

Buna göre BlackRock ile Fidelity ETF’lerinin fiyatının net varlık değerine göre gösterdiği sapma, geçen hafta SPDR Gold Shares ETF’sininkine yaklaştı ve analistlere göre bu, likidite konusunda kayda değer bir gelişme yaşandığını gösteriyor.

Bu ikiliye kıyasla GBTC fonundaki sapmaların daha yüksek olması, daha düşük bir likiditeye işaret ediyor.

JPMorgan analistlerine göre bu iki gösterge, piyasadaki likiditeyi tamamen anlamak için yeterli olmasa da, BlackRock ile Fidelity ETF’lerinin GBTC’yi bazı alanlarda geride bırakmaya başladığını gösteriyor.

Analistler ayrıca GBTC’den alınan fon yönetim ücretinin düşmemesi halinde fondan daha fazla paranın çıkabileceğini ve bunların diğer ETF’lere kayabileceğini belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan: BlackRock ve Fidelity, Bitcoin Konusunda Şimdiden Rakibini Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!