Binance, Insider Trading İddiaları Karşısında Aldığı Önlemleri Sıraladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, içeriden öğrenenlerin ticareti suçunu (insider trading) önlemek için uyguladığı politikaları açıkladı.

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre insider trading’in önlenmesi kapsamında borsa çalışanlarının ve aile fertlerinin alım-satım işlemlerinin yasaklandığı dönemler bulunuyor.

“Kamuya açık olmayan bir bilginin usulsüz kullanılmasına parmağı olan ya da daha farklı şekilde uygunsuz davranışta bulunan çalışanların her biri, kalıcı olarak kara listeye alınıyor.” açıklaması yapıldı. Binance, bu çalışanların hem işine son verileceğini hem de yasal yollara başvurulacağını belirtti.

Binance, bu kurala borsaya listeleme kararı aldığı harici ortakların da uymasını bekliyor. Açıklamada, “Eğer herhangi bir proje bu kuralı çiğnerse Binance, listeleme hizmetine anında son verecek ya da o projenin token’ını delist edecektir.” dendi.

Ronin fiyatının Binance tarafından listelendikten sonra %40 düşmesi, kripto para topluluğunda insider trading şüpheleri doğurdu.

Binance’nin kurucularından Yi He, Ronin kaynaklı tartışmalar hakkında bir açıklama yaparak, Binance çalışanlarının yolsuzluk yaptığını ihbar eden kişilere 10 bin ile 5 milyon dolar arasında para ödülü vereceklerini söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Insider Trading İddiaları Karşısında Aldığı Önlemleri Sıraladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!