Bitcoin Çin Yeni Yılı ile Ciddi Kazanç Fırsatı Yaratabilir: 9 Yıldır Hep Tuttu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin birkaç gün sonra yeni yıla girmeye hazırlanırken, bu dönemde yapılan kripto para yatırımlarının tarihsel yüzdesi dikkat çekti.

Kripto para odaklı araştırma firması 10 Research tarafından aktarılan Çin yeni yılı bağlantılı kripto para verileri dikkat çekti.  Söz konusu veriler, Çin yeni yılından 3 gün önce Bitcoin (BTC) alıp yeni yıl bittikten 10 gün sonra yapılan satışların ortalama olarak %11 kar bıraktığını ortaya koydu.

Bu stratejiyle hareket edildiğinde karlılık payının en yüksek görüldüğü yıl %24 ile 2021 yılı oldu. Söz konusu strateji en kötü yılı 2019 da bile %3 getiri sağlamayı başardı. Çin, 10 Şubat Cuma günü yeni yıla girecek.

Yeni yıl tatili 15 gün boyunca devam edecek. Bu yıl, Çin Zodyak’ındaki en şanslı hayvanlardan biri olarak kabul edilen ejderha yılının başlangıcı olacak.

Geçtiğimiz yıl Hong Kong merkezli bir aracı kurum olan CLSA ocak ayında yayınladığı bir notta, 2023 yılının piyasalarda dalgalanmalara sahne olacağını öngörmüştü. Tavşan yılı olarak adlandırılan 2023 gerçektende hem kripto para piyasası için hem de geleneksel piysalar için zor bir yıl olmuştu.

Bitcoin Çin Yeni Yılı ile Ciddi Kazanç Fırsatı Yaratabilir: 9 Yıldır Hep Tuttu! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Çin Yeni Yılı ile Ciddi Kazanç Fırsatı Yaratabilir: 9 Yıldır Hep Tuttu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!