Ünlü Analist: Bitcoin 2020 Yılının Aynısını Yaşarsa Seneye 280 Bin Dolar Olur!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü on-chain analisti Charles Edwards, Bitcoin (BTC) yarılanması sonrasında fiyatın ulaşabileceği seviyeyi işaret etti.

Charles Edwards, 5 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, geçmiş Bitcoin yarılanmalarını (halving) inceleyerek birkaç ay sonra gerçekleşecek yarılanma için tahminde bulundu.

Analist, eğer önceki yarılanmalarda görülen etki bu yarılanmada da görülürse Bitcoin fiyatının gelecek yıl 280 bin dolara ulaşabileceğini öngördü. Edwards tarafından sunulan verilerde geçtiğimiz yıl yarılanma sonrası süreçte %550’lik bir yükseliş yaşandığına dikkat çekildi.

Öte yandan 2016‘daki yarılanma sonrasında %2.089 yükseliş görüldüğünü ve 2021‘deki yarılanmadan sonra %8.966 yükseliş görüldüğünü belirten deneyimli isim, geçen her yarılanmadan yükseliş gücünün azaldığına işaret etti:

Bitcoin’in yarılanma sonrası getirileri 2020 ile aynı olursa, gelecek yıl 280 bin dolarlık bir fiyat görebiliriz. Bu döngünün getirilerinin 2020’den az olduğunu makul bir şekilde iddia edebilirsiniz. Ancak 2020’deki performansın vasat ve aykırı olduğunu düşünüyorum.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist: Bitcoin 2020 Yılının Aynısını Yaşarsa Seneye 280 Bin Dolar Olur!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!