Ethereum Başarılı Olursa Bu Dönemde Bitcoin’den Daha Çok Para Kazandıracak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Michael van de Poppe, önümüzdeki süreçte Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha fazla kazandırabileceğini söyledi.

Michael van de Poppe, 6 Şubat tarihli sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Söz konusu paylaşımda Ethereum (ETH) ile Bitcoin (BTC) arasında bir kıyasa yer veren deneyimli isim, gelecek tahmininde bulunmaktan çekinmedi.

Bitcoin’in 50 bin dolar ile 38 bin dolar arasında bir bölgede hareket ettiğini ve yarılanmadan önce daha farklı bir fiyat bölgesine hareket etmesini beklemediğini ifade ederek Ethereum’un bu açıdan daha avantajlı olduğunu savundu.

Bu doğrultuda önümüzdeki haftalar ve aylarda Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha iyi bir performans gösterebileceğini dile getiren Poppe, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin kendi aralığında takılmaya devam ediyor. Bu, özellikle yükseltmeler başarılı olacaksa Ethereum’un daha iyi performans göstermeye başlayacağını düşündüğüm bir konsolidasyon döneminin hala devam ettiği anlamına geliyor. Bitcoin ise yarılanma öncesi belki 48 bin dolara ulaşır.

Ethereum Başarılı Olursa Bu Dönemde Bitcoin’den Daha Çok Para Kazandıracak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Başarılı Olursa Bu Dönemde Bitcoin’den Daha Çok Para Kazandıracak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!