Hong Kong’dan Uyarı Alan Meme Coin FLOKI’ye Ait Token Yeni Müjde ile Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin Flokı Inu (INU) destekli TokenFi (TOKEN), yaptığı duyuru sonrasında büyük ilgi topladı.

TokenFi ekibi, TokenFi Token Launcher’ın ana ağa geçiş tarihini duyurmasıyla birlikte öne çıkmayı başardı. Yeni projelerin hayata geçirileceği bu platformun 13 Şubat tarihinde ana ağa (mainnet) geçeceğini duyuran ekip, TokenFi gerçek dünya varlığı (RWA) Tokenizasyon Modülü gibi trend konulardaki projelere de yer verileceğini belirtti.

Açıklamanın detaylarında, 2030 yılına kadar 16 trilyon değere ulaşması beklenen tokenizasyon endüstrisinde öncü rol üstlenmek istediklerine yer verildi:

TokenFi TokenFi Token Launcher ana ağının çıkış tarihini duyurduktan sonra X’te trend olmaya başladı ve kısa bir süre sonra daha fazla ürün takip edecek, tamamı TOKEN tarafından desteklenecek! TokenFi RWA Tokenizasyon Modülü, 2024 yılında ana ağda yayına girecek bir diğer TokenFi ürünüdür. Kullanıcıların güvenli ve kesintisiz bir deneyim yaşamasını sağlamak için teknik çerçevesinde Chainlink / LINK teknolojisini kullanır. TokenFi
2030 yılına kadar 16 trilyon dolarlık bir değere ulaşması öngörülen tokenizasyon endüstrisinde devrim yaratmaya güçlü bir şekilde kararlıdır.

Yapılan duyuruda tüm bu yenilikçi altyapının projenin yerel token’ı TOKEN tarafından destekleneceğine ilişkin ifadeler fiyatta ciddi bir yükseliş yarattı.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %15 yükselen TOKEN, 0,023 dolar seviyesinden 0,0271 dolara kadar ulaştı. TOKEN yazım esnasında 0,026 dolardan işlem görüyor.

FLOKI VE TOKEN kısa süre önce Hong Kong cephesinden gelen “şüpheli” uyarısıyla uğraşmak durumunda kalmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Kong’dan Uyarı Alan Meme Coin FLOKI’ye Ait Token Yeni Müjde ile Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!