Güney Koreli En Büyük Kripto Para Borsası Solana Yüzünden 4 Altcoin’i Askıya Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ağında yaşanan kesinti Güney Koreli kripto para borsası Upbit’i harekete geçirdi.

Solana ağı kısa süre önce bir blok kesintisine maruz kaldı. Güncel olarak blok üretiminin durması üzerine devreye giren Upbit, Solana (SOL), Stepn (GMT), Raydium (RAY) ve Access Protocol (ACS) için yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını duyurdu.

Borsa tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, ağ eski seyrine dönüp normal bir şekilde çalışmaya devam ettiğin söz konusu kripto paralar için yatırma ve çekme işlemlerinin yeniden aktif hale getirileceği belirtildi.

Solana ağında geçtiğimiz dönemlerde de benzer kesintiler yaşanmış ve geliştiriciler kısa süre sonra bu soruna çözüm getirmeyi başarmıştı. Son kesintinin ardından açıklamada bulunan Solana ekibi, konu hakkında daha fazla bilgi öğrenildikçe açıklama yapılacağını ifade etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güney Koreli En Büyük Kripto Para Borsası Solana Yüzünden 4 Altcoin’i Askıya Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!