Coinbase 2 Altcoin Listeleyecek: Fiyatta Pumplar Kısa Sürdü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, platform üzerinde yeni iki kripto para listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 5 şubat tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, yeni ana ağına geçen Aerodrome Finance (AERO) ve Velodrome Finance’i (VELO) platform üzerinde listeleyecek. Listeme 6 Şubat TSİ 20.00’de gerçekleşecek.

Listeleme haberiyle birlikte VELO özelinde %10’luk AERO’da ise %20 civarında bir yükseliş yaşandı. Fakat bu yükselişler saatler içerisinde yerini bir geri çekilmeye bıraktı.

AERO listelemesi Base ağında ERC-20 protokolü için gerçekleşirken VELO ise Optimism (OP) ağında ERC-20 protokolü için listeleyecek.. AERO ve VELO, Coinbase’de likidite koşullarının sağlanması ile birlikte alım-satıma AERO-USD / VELO-USD işlem çiftinde işleme açılacak:

Coinbase, Base ağında (ERC-20 token) Aerodrome Finance (AERO) ve Optimism ağında (ERC-20 token) Velodrome Finance (VELO) desteği ekledi. Bu varlıkları başka ağlar üzerinden göndermeyin, aksi takdirde paranız kaybolabilir.

CoinGecko verilerine göre VELO günlük %3 yükselişle 0,0045 dolardan AERO ise günlük %5,8 yükselişle 0,0894 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase 2 Altcoin Listeleyecek: Fiyatta Pumplar Kısa Sürdü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!