Çin’den Bitcoin ve Kripto Para Düşmanlığında Seviye Atlayacak Yeni Müdahaleler Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin ülkedeki enerji tüketiminin düzenlenmesine yönelik paylaştığı genelgede, Bitcoin (BTC) madenciliğine yönelik kısıtlayıcı tutumun devam etmesi gerektiğini belirtti.

Pekin Kalkınma ve Reform Komisyonu enerji tasarrufunun daha da güçlendirilmesine yönelik uygulama planına ilişkin bir genelge yayınladı. Bu yıl içerisinde ülke çapındaki elektrik tüketimine yönelik birçok farklı detayın yer aldığı genelgede, kripto para ve Bitcoin madenciliğine de değinildi.

Söz konusu genelgede kripto para madencilik faaliyetlerine uygulanan kısıtlayıcı politikanın başarılı olduğu ifade edilirken aynı sıkı düzenlemelerin devam ettirilmesi gerektiği vurgulandı. Tüm şehirlerin, yasalara uygun olarak kripto para madencilik faaliyetlerini “temizlemesi” talep edildiği şu ifadelerle aktarıldı:

Ulusal gereklilikleri uygulayın, kripto para “madencilik” faaliyetlerinin düzeltilmesi konusunda iyi bir iş çıkarmaya devam edin, “madencilik” faaliyetlerinin izlenmesi ve analizi, sınıflandırılması ve düzeltilmesini güçlendirin ve şehrin kripto para “madencilik” faaliyetlerini yasalara uygun olarak kararlılıkla temizleyin.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çin’den Bitcoin ve Kripto Para Düşmanlığında Seviye Atlayacak Yeni Müdahaleler Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!