3 Altcoin’in Etkileyici Yükselişi FOMO Volatilitesine Yol Açabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Santiment, 3 kripto para için volatilite uyarısında bulundu.

Santiment son günlerde ciddi yükselişler yaşayan ve kripto para topluluğun dilinden düşmeyen 3 proje hakkında uyarı yaptı.

Konu hakkında 2 Şubat günü yapılan paylaşımda, özellikle geçen hafta sergilediği yükselişlerle dikkat çeken Chainlink (LINK), Immutable (IMX) ve Pyth Network’ÜN (PYTH) adeta bir FOMO durumuna sürüklendiği belirtilirken bu projeler özelinde ani fiyat hareketleri yaşanabileceğine yer verildi.

Analiz platformunun “sosyal dominans” olarak adlandırdığı verilere göre LINK, IMX ve PYTH yatırımcılar arasında en çok konuşulan ve sosyal medyada en çok aratılan kripto paraların başında geldi. Yükselişle birlikte artan ilginin yatırımcıları risk almaya ittiğini ima eden Santiment, bu durumun beraberinde ciddi kayıplarla sonuçlanabileceğini hatırlattı.

LINK, IMX ve PYTH son 1 hafta içerisinde sırasıyla %26, %13, %18 yükseliş performansı sergiledi. LINK yazım esnasında 17,77 dolardan, IMX 2,15 dolardan, PYTH ise 0,46 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
3 Altcoin’in Etkileyici Yükselişi FOMO Volatilitesine Yol Açabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!