Ünlü Trader Bitcoin’de Oluşan Yapıya Dikkat Çekti: Fiyat Hedefi 45 Bin Dolar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analiste göre Bitcoin’in (BTC) günlük grafiğinde çok bilindik bir boğa formasyonu oluştu.

Piyasa analisti Jake Wujastyk, 2 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandıran bir analize yer verdi.

Wujastyk, Bitcoin’in günlük grafiğinde ters omuz baş omuz (TOBO) formasyonunun oluştuğunu işaret ederek bu çok bilindik boğa sinyalinin göz ardı edilemeyeceğini ima etti:

Bitcoin fiyatı bugün hacim bölgesinin üzerinde kapandığı için günlük mum grafiğinde ters baş ve omuz oluştu.

Para piyasalarında sıkça referans alınan TOBO, bir yatırım aracının önemli yükselişleri öncesinde büründüğü görünüm olarak biliniyor.

TOBO formasyonu, yatırımcılara potansiyel bir yükseliş trendinin başlangıcı hakkında sinyal verir. Formasyonun tamamlanması ve fiyatın boyun çizgisini aşması ile birlikte alım sinyali oluşabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 43.043 dolardan işlem görüyor.

Ünlü Trader Bitcoin’de Oluşan Yapıya Dikkat Çekti: Fiyat Hedefi 45 Bin Dolar! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Trader Bitcoin’de Oluşan Yapıya Dikkat Çekti: Fiyat Hedefi 45 Bin Dolar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!